Robert Andersson Bitcoin System recension 2020 – bluff eller äkta?

Den Första Kvantdatorn Kommer Att Revolutionera Världsekonomin Och Skapa Tusentals Nya Miljonärer

Det nya årtusendets guldrusch. Så här definierar experter möjligheterna som nästa generations datorer, kvantdatorerna, kommer att skapa.

Att definiera dem som datorer är en underdrift, eftersom tekniken bakom kvantdatorer inte på något sätt kan jämföras med dagens mest utvecklade superdatorer.

Kvantdatorer är tusentals gånger mer kraftfulla än traditionella datorer, och kan utnyttja fysikens lagar och kvantmekanik för att övervinna barriärerna för dagens superdatorer, och öppna nya horisonter för artificiell intelligens.

Företag som IBM, Microsoft, Google och Intel samt forskningscentra vid Massachusetts Institute of Technology (MIT) och Harvard är aktiva deltagare i loppet mot utveckling av kvantdatorer.

Den första riktiga stora revolutionen inom området kom dock från finansvärlden. Tack vare utvecklingen av den första kvantsuperdatorn baserad på hundratals “Qubits”, lyckades företaget Bitcoin System nyttja en nästan obegränsad beräkningsförmåga, och därmed utveckla banbrytande teknik för att skaka om kraftfulla lobbier och institutioner, såsom Wall Street.

Bitcoin System är en finansiell teknik baserad på vad som har kallats en av de kraftfullaste algoritmerna som någonsin har skapats.

Med en rapporterad kostnad på 400 miljarder kronor, kan algoritmen bakom Bitcoin System förutsäga marknadsfluktuationer med en noggrannhet upp till 97,4%

Bitcoin System är helt automatiserat. Vad betyder det? Jo, att när det initiala kapitalet på 2500 kronor investerats, behöver du bara trycka på “Auto-trade”-knappen och programvaran utför transaktioner helt autonomt, och genererar därmed vinster dag efter dag.

Eftersom marknaden för kryptovaluta (Bitcoin, Ed.) är relativt ung, kan en sådan algoritm nå oöverträffad avkastning – vinster som skulle vara otänkbara på någon annan typ av finansmarknad.

För dem som inte är involverade i sektorn är det avgörande att förstå vad handelns noggrannhet på upp till 97,4% faktiskt betyder. Baserat på hur många transaktioner som Bitcoin System lyckas stänga, är det fullt möjligt att se små investeringar, som 2500 kr, växa till realkapital större än 1 000 000 kr .

Det är därför det är viktigt att förstå hur många som sannolikt kommer att bli nya miljonärer inom kort. Om denna möjlighet inte tas till vara på nu, kan dock avkastningen bli mycket lägre på bara några månader.

UPPDATERING 17 JANUARI 20209 DECEMBER 2019

Sedan denna artikel publicerats har många kontaktat mig personligen för att berätta om sina erfarenheter av Bitcoin System.

Investerare

Robert Bengtsson (Trollhättan, 58 år)

Jag vet ingenting om investeringar, eller om Bitcoin… Jag la bara in 2500 kr och klickade på knappen för att genomföra de automatiska transaktionerna. Jag har nu dubbel lön varje månad
Investerare

Laura Andersson (Stockholm, 52 år)

Min make var skeptisk, men i slutändan övertygade jag honom om att investera i Bitcoin System. Man behöver inte göra någonting, transaktionerna sker automatiskt genom ett knapptryck. Vi började med 2500 kr, och nu har vi 78 500 kr!

Investerare

Paula Blomkvist (Sundsvall, 36 år)

Jag är en mamma som arbetar deltid med två barn och en hund att ta hand om 🙂 Du kan föreställa dig hur svårt det är att få allt att gå ihop mot slutet av månaden (vad skulle jag göra utan morföräldrarna!). Tack och lov, så finns det plattformar som dessa… För tre veckor sedan investerade jag 2500 kr på Bitcoin System, och nu har jag 47 500 kr på mitt konto!

Att förklara Bitcoin System är inte helt enkelt, därför har jag personligen kontaktat en person som är mer kunnig inom området. Här nedan följer en intervju med Robert Andersson, en av de mest framgångsrika italienska mäklarna i världen, som har följt utvecklingen av Bitcoin System sedan starten och beslutat att investera 4 000 000 kr i detta projekt.

HUR BITCOIN SYSTEM FUNGERAR

Kan du förklara hur Bitcoin System fungerar?

Bitcoin System är som ett team av spioner. Vi har miljoner robotar som ständigt övervakar sociala medier för att samla data i realtid – inlägg, bilder, texter, videor och allt annat som folk uttrycker offentligt. Vår patenterade algoritm analyserar datan. När vi har tillräckligt med data analyserar vi trenden för att se om den är positiv eller negativ. Om trenden är positiv investerar vi i den uppåtgående trenden, och om den är negativ, investerar vi i den nedåtgående trenden. Så enkelt är det!

Hur ofta begår Bitcoin System misstag?

Sällan. Vad folk säger på sociala medier är verkligt och synligt för alla, därför görs knappt några misstag. Vi befinner oss fortfarande i Betafasen av programvaran men under optimala förhållanden är det möjligt att stänga affärer med en vinst så hög som 97,4%.

Hur mycket pengar kan någon investera i Bitcoin System?

Det beror på hur mycket tid och pengar någon väljer att investera. Låt oss säga att en genomsnittlig användare börjar med en budget på 5000 kr och investerar 200 kr per tillfälle. Inom 24 timmar kommer Bitcoin System att ha gjort cirka 200 investeringar baserat på trender på sociala medier. 174 lönsamma affärer och 26 olönsamma affärer skulle innebära en vinst på 34 800 kr och en förlust på 5 200 kr, eller en total vinst på 29 600 kr på en enda dag. Det finns några små avgifter för mäklaren, men de är i allmänhet mindre än 2%.

Vilka förbättringar arbetar ni med nu?

För närvarande har vi bara tillgång till information som folk delar offentligt på sociala medier. När betafasen i projektet är över kommer Bitcoin System att vara tillgängligt för alla, och vi kommer att be våra användare om åtkomst till deras individuella sidor för meddelanden. Detta gör att vi kan samla ännu mer data och göra Bitcoin System ännu mer precist.

Är det säkert att tillåta åtkomst till enskilda sidor för meddelanden?

Det är 100% säkert! Vi ber bara helt enkelt tillåtelse att övervaka meddelandena genom automatiserade system. Det finns ingen risk att innehåll kommer att publiceras någonstans. Dessutom kan ingen människa läsa meddelandena; det finns bara en algoritm som letar efter nyckelord. Vi bryr oss om att respektera integriteten och vill se till att vi inte tar några risker som kan leda till problem i framtiden.

Hur mycket kostar det att använda det automatiserade Bitcoin System?

Bitcoin System tjänar en mycket liten procentandel på varje framgångsrik transaktion. För närvarande är användarna bara skyldiga att investera ett lägsta kapital på 2500 kr. I framtiden lutar det mot ett minimum på 100 000 kr för vanliga användare och 100 gånger mer för handelsföretag som vill använda Bitcoin System. Vi vill inte påverka marknaden med en förändring som kan leda till en kollaps, därmed kommer investerare att begränsas till 1 000 handelsföretag och 1 000 000 vanliga användare.

John S. från Bristol investerade i Bitcoin System för bara tre månader sedan

Efter intervjun visade Robert Andersson mig Bitcoin System live. Det var som att bevittna ett mirakel för första gången. Roberts mjukvara kunde tjäna pengar utan att vi gjorde någonting! Robert var så säker på sin programvara, att han erbjöd mig en gratis testprenumeration. Naturligtvis svarade jag ja.

Registreringen var enkel. Det första steget var att ange vissa personuppgifter som förnamn, efternamn, e-post och telefonnummer. Efter att ha skrivit in och skickat mina data omdirigerades jag till Bitcoin Systems kontrollpanel. Allt var väldigt simpelt fram tills denna punkt.

Nästa steg var att investera minimikapitalet. Medan jag bläddrade på insättningssidan fick jag ett samtal från Bitcoin System. Varje investerare tilldelas en personlig assistent. Toppen!

Tack vare assistentens hjälp tog det mindre än två minuter att fylla på kontot – och för att systemet accepterar alla större betalningssystem som Visa, MasterCard och American Express. Därefter investerade jag minimikapitalet på 2500 kr och klickade på “Auto Trader”. Därefter ställde jag in handelsbeloppet till det rekommenderade (200 kr) och aktiverade handeln.

Bitcoin System påbörjade transaktionshandeln mitt framför ögonen på oss, och de flesta var lönsamma. Vi lämnade systemet aktivt i 23 timmar, och när vi kontrollerade kontot hade det gått upp till 25 920,37 kr!

I ärlighetens namn så var jag fortfarande skeptisk. För att säkerställa att det jag såg faktiskt var sant och inte bara några slumpmässiga nummer som dök upp på min skärm, bad jag om att föra över 25 000 kr direkt till mitt bankkonto. Efter två timmar hade jag pengarna på kontot. Det funkade!

Efter en så otrolig upplevelse är jag säker på att Bitcoin System kommer att kunna förändra miljoner människors liv.

Det finns bara tre enkla steg för att investera i Bitcoin System:

1. Registrera dig på Bitcoin System

2. Investera ett minimikapital på 2500 kr

3. Välj Auto-trading och börja generera dina vinster

Kom ihåg att du kan dra tillbaka din initiala investering NÄR som helst.

Första steget: Registrera dig på Bitcoin System genom att ange dina data

Har du några problem? Oroa dig inte. Bitcoin System erbjuder en exklusiv tjänst och tilldelar varje investerare en personlig assistent efter registrering. Du kan ställa frågor till din assistent när som helst!

Expertens råd: Om du precis registrerat dig, håll koll på din telefon då du kan få ett samtal från din personliga personliga assistent när som helst

Andra steget: Investera minimikapitalet på 2500 kr

Tredje steget: Samla in dina vinster (eller håll dem investerade för att fortsätta tjäna pengar)

INVESTERA 2500 KR OCH BÖRJA GENERERA VINSTER MED BITCOIN SYSTEM

Tags: No tags

Comments are closed.