Jens Nijssen Bitcoin Revolution Ervaringen

‘DIT IS DE BESTE KANS DIE IK OOIT HEB GEHAD! OMDAT WE EEN NORMAAL EN HARD WERKEND GEZIN ZIJN DAT HET MOEILIJK HEEFT OM ROND TE KOMEN, WILDE IK GEWOON WAT EXTRA GELD VOOR MIJ EN MIJN MOEDER VERDIENEN. HET WAS ENORM EENVOUDIG EN ZE GELOOFDE ME NIET TOEN IK HET HAAR VERTELDE!’

Deze tiener kocht een nieuw huis voor zijn moeder nadat hij vanuit huis miljoenen euro’s had verdiend…

Tijdens een uitzending van Goedemorgen Nederland gaf Jens Nijssen uitleg over een geautomatiseerd handelsplatform voor bitcoin dat de naam “Bitcoin Revolution” heeft. Het idee was simpel: gewone mensen de mogelijkheid bieden om geld met de gekte rond bitcoin te verdienen. Zelfs als mensen geen enkele ervaring met investeringen of technologie hebben.

Een gebruiker hoeft via het platform alleen maar een eerste storting van € 250 of meer te doen en vervolgens gaat het geautomatiseerde handelsalgoritme aan de slag. Door gebruik te maken van een combinatie van data en een systeem dat automatisch leert, weet het algoritme wanneer het perfecte moment is om bitcoins voor een lage prijs te kopen en voor een hoge prijs te verkopen waardoor de gebruiker een optimale winst behaald. Jens vertelde ons zelfs dat hij de debetkaart van zijn moeder in december 2017 heeft gebruikt om de eerste storting te doen. Dit bedrag was eigenlijk bestemd voor een vervroegd kerstcadeau omdat hij een nieuwe Xbox wilde kopen!

Om de kracht van het platform aan te tonen heeft Jens Viviënne van den Assem tijdens de live-uitzending € 250 laten storten.

VIVIËNNE VAN DEN ASSEM UIT HAAR VERBAZING NADAT ZE HAAR ALLEREERSTE BITCOIN HEEFT GEKOCHT EN VOOR HET EERST WINST VIA “BITCOIN REVOLUTION” HEEFT GEMAAKT (BEELD: MOS)

“Ik heb gehoord over bitcoin en de enorme hoeveelheid geld die je ermee kunt verdienen, maar ik heb nog nooit bitcoin gekocht. Ik had geen idee waar ik moest beginnen. Dit was echt eenvoudig. Ik kan gewoon mijn creditcard gebruiken om geld te storten en vervolgens koopt het systeem ze voor mij.” – Viviënne van den Assem 

Nadat ze haar eerste storting van € 250 had voltooid, ging het handelsplatform aan het werk om bitcoins voor een lage prijs te kopen en voor een hoge prijs te verkopen. Binnen drie minuten had ze haar startkapitaal naar een bedrag van € 483,18 verhoogd. Dat is een winst van € 233,18.

OP DAT MOMENT WILDEN VIVIËNNE EN NIKKI HIER OOK GRAAG IN INVESTEREN

Alle gasten van de show en de mensen van de productie waren meteen onder de indruk van het gemak waarmee je geld kunt verdienen. Alle handelsactiviteiten worden automatisch door het platform uitgevoerd en omdat de prijs van bitcoin behoorlijk volatiel is, zijn er verschillende mogelijkheden om winst te maken.

Voordat Jens ook maar de kans kreeg om alle vragen te beantwoorden, onderbrak Viviënne hem en zei met een glimlach op haar gezicht: “Ik heb na slechts 8 minuten al een bedrag dat € 398,42 hoger is dan het bedrag waar ik mee ben begonnen.”

“Niets ten nadele van Viviënne, maar bitcoin is op dit moment zo populair dat zelfs iemand als Viviënne er geld mee kan verdienen. Ik ga er helemaal voor. Ik moet hier ook van profiteren!” – Nikki Herr

Als je in 2010 slechts € 100 in bitcoin zou hebben geïnvesteerd, dan had je nu van een winst van € 75 miljoen kunnen genieten!

Probeer “Bitcoin Revolution” nu

We besloten om “Bitcoin Revolution” op de proef te stellen om erachter te komen of het voor jou echt mogelijk is om met behulp van het platform geld te verdienen.

Zo werkt het: we ontdekten al snel dat het platform voor de winst die een gebruiker maakt een commissie van 2% in rekening brengt en dat je een minimale storting van € 250 moet doen om aan de slag te kunnen gaan. Dat bedrag is je eerste investering die door de handelssoftware wordt gebruikt om te kunnen handelen.

We hebben ook ontdekt dat “Bitcoin Revolution” geld verdient door bitcoins te kopen wanneer de prijs stijgt EN wanneer de prijs daalt. Dit staat bekend als “short selling” en het platform voert deze transacties automatisch voor je uit.

MIJN RESULTATEN MET “Bitcoin Revolution” NA 7 DAGEN: ik besloot me bij “Bitcoin Revolution” voor een account aan te melden, zette het bedrag van € 250 voor de eerste storting op mijn account en activeerde mijn account.

Tijdens de tv-uitzending maakte Viviënne € 233,18 winst in drie minuten, maar voor mij duurde dit veel langer. Het platform had 20 uur nodig om een winst van € 192,19 te maken, maar toch was ik erg onder de indruk! Ik heb nog nooit bitcoin gekocht en ik heb in mijn leven nog nooit gehandeld, maar toch kon ik via dit platform winst maken.

Ik besteedde ongeveer vijf minuten per dag aan het bekijken van mijn resultaten en na vijf dagen had het platform door te handelen in totaal € 630 winst gemaakt. Dat is een stijging van 252% ten opzichte van mijn eerste storting. Ik begon echt in dit platform te geloven.

Na zeven dagen was het geld dat ik had geïnvesteerd naar een bedrag van € 1.930 gestegen. Op dat moment gingen er allerlei gedachten door mijn hoofd over de manieren waarop ik het geld kon besteden. Dit is meer geld dan ik verdien als ik een hele week werk en ik had er slechts 30 minuten aan hoeven besteden omdat ik via het platform af en toe mijn transacties bekeek.

Ik besloot om mijn account in totaal 15 dagen actief te laten blijven omdat ik wilde zien hoe hoog het bedrag zou kunnen worden. Het bedrag op mijn account bereikte uiteindelijk een piek van € 7.380,10, maar er was ook een transactie die een negatief bedrag van € 79,51 had opgeleverd. Ik bekeek de logboeken van mijn transacties en ontdekte dat niet elke transactie winstgevend is en dat je met sommige transacties geld verliest.

Het platform verricht geen wonderen, maar 70% van mijn transacties waren winstgevend en na mijn eerste storting van € 250 was het nettoresultaat dat ik € 7.300,59 had verdiend. Ik hoefde er minder dan 30 minuten werk per week aan te besteden en ik had absoluut geen technische kennis of ervaring met investeren nodig.

Zoals je op de onderstaande schermafbeelding kunt zien, heb ik besloten om de functie ‘geld uitbetalen’ te gebruiken en € 7.300,59 van mijn account op te nemen.

HOE IK HET GELD VAN MIJN “BITCOIN REVOLUTION”-ACCOUNT EENVOUDIG HEB LATEN UITBETALEN (BEELD: MOS)

Al met al heb ik € 7.300,59 verdiend door “Bitcoin Revolution” te gebruiken. Ik besloot om mijn geld op te nemen om een vakantie in het buitenland te kunnen betalen. Als ik terug ben, zal ik het geld dat ik na mijn vakantie heb overgehouden zeker opnieuw bij “Bitcoin Revolution” investeren. Misschien zeg ik zelfs mijn baan op!

Opmerking: het duurde 48 uur voordat mijn geld op mijn persoonlijke bankrekening was gestort.

Op dit moment biedt “Bitcoin Revolution” onze lezers de mogelijkheid om het platform voor een minimale eerste storting van slechts € 250 te proberen. Dit bedrag kun je op elk gewenst moment weer opnemen.

Omdat de populariteit van het handelsplatform enorm toeneemt, is het mogelijk dat het bedrag voor deze eerste minimale storting wordt verhoogd!

Het is cruciaal dat je je meteen voor “Bitcoin Revolution” aanmeldt, omdat we niet weten hoeveel plaatsen er beschikbaar zullen zijn

Je kunt geld op je account storten door een creditcard of een bankoverschrijving te gebruiken.

Er zijn drie stappen die je dient uit te voeren om aan de slag te kunnen gaan:

1. Meld je aan voor een gratis account
2. Stort het minimumbedrag van € 250 op je account
3. Gebruik het handelsplatform voor bitcoins om winst te maken

Opmerking: je kunt je winst of het bedrag van je eerste storting op ELK gewenst moment opnemen door via het platform de knop ‘geld uitbetalen’ te gebruiken

Stap 1: Voer je gegevens in om je voor een gratis account aan te melden

Stap 2: Stort de eerste minimale investering van € 250 op je account

Stap 3: Laat je winst uitbetalen (of laat het bedrag op je account staan om meer winst te kunnen maken!)

Probeer “Bitcoin Revolution” nu

Tags: No tags

Comments are closed.