Henry van Loon Bitcoin Revolution ervaringen

Henry van Loon geeft zijn geheim bloot: hoe hij 2,3 miljoen euro won nadat hij failliet was. Hij beweert dat iedereen dat kan en laat zien hoe!

Tijdens het tv-programma “De wereld draait door” openbaarde Henry van Loon, een televisiejournalist/-presentator die dankzij het commerciële platform Bitcoin Revolution zijn faillissement te boven kwam, zijn methodologie. Het idee achter het interview was simpel: geef doorsnee mensen de kans om geld te verdienen op het hoogtepunt van Bitcoin, zelfs als ze geen ervaring hebben met investeringen of technologie.

Gebruikers hoefden slechts een eerste investering van het gebruikelijke bedrag van €250 of meer te doen en het geautomatiseerde investeringsalgortime begon the werken. Door data en machinale leerprocessen te combineren, wist het algoritme perfect het moment te bepalen wanneer goedkope Bitcoins te kopen en wanneer ze te verkopen voor een hogere prijs, en daarmee de verdiensten van de gebruikers te vergroten.

Om het potentieel van dit platform te laten te zien overtuigde Henry de gast van het programma, Matthijs van Nieuwkerk Michelle, om live €250 storten.

LEES VERDER

Nadat de eerste investering van €250 was gedaan, begon het platform goedkoop in te kopen en duurder te verkopen. Drie minuten later was haar oorspronkelijke inleg vergroot naar €438,18, wat betekende dat zij al €188,18 had verdiend.

Iedereen die aanwezig was tijdens het programma, inclusief diegenen die achter de schermen werkten, was onder de indruk van hoe gemakkelijk en snel het was om geld te verdienen. Het platform regelt alles omtrent de investering automatisch en, aangezien de prijs van Bitcoin behoorlijk vluchtig is, zijn er veel kansen om te profiteren.

Voordat Henry zelfs maar de kans had om vragen van iemand te beantwoorden, onderbrak Matthijs van Nieuwkerk de show en zei met een glimlach op haar gezicht: “Ik heb al €398,42 bereikt na slechts 8 minuten.”

Wij besloten om te testen of het echt mogelijk is om geld te verdienen via dit platform. Dit is hoe het werkt: we hebben snel ontdekt dat het platform een commissie van 2% van de verdiensten van de gebruikers neemt en de minimum inleg begint vanaf €250. Dit bedrag is een eerste investering, die door de software wordt gebruikt om te investeren.

Daarnaast hebben we geleerd dat je geld verdient wanneer de prijs naar boven schieten naar beneden valt. Dit staat bekend als “short sale” en dit gebeurt automatisch.

MIJN RESULTATEN NA ZEVEN DAGEN: Ik besloot me in te schrijven, €250 in te leggen en mijn account als actief in te stellen.

Tijdens het programma was Matthijs van Nieuwkerk in staat om een winst te maken van €188,18 na drie minuten; het heeft mij veel langer gekost. Het platform had 20 uur nodig om een winst van €192,19 te genereren, wat op zichzelf nog steeds indrukwekkend is. Ik had nooit eerder Bitcoins gekocht of geïnvesteerd, en ondanks dat kon ik toch wat winst maken.

Ik maakte per dag vijf minuten vrij om mijn resultaten te testen en na vijf dagen had het Bitcoin Compass platform het in een gigantisch totaal van €630 vergroot. Dit is een totale vergroting van 252% ten aanzien van mijn mijn eerste inleg. Ik begon daadwerkelijk in het platform te geloven.

Na zeven dagen was mijn eerste investering vergroot tot €1.930. Op dat moment raceten mijn gedachten steeds sneller door mijn hoofd als ik nadacht over hoe ik dit geld ging besteden. Het was meer geld dan menigeen per week verdient en ik had er slechts minder dan 30 minuten per week voor nodig op het platform.

Ik besloot om mijn account in totaal 15 dagen actief te houden, omdat ik wilde zien hoeveel ik kon verdienen. Gedurende deze tijd bereikte mijn account een maximum van €7.380,10, maar had een negatieve investering van €70,51. Ik bestudeerde de gegevens van de investering en ontdekte dat niet alle investeringen winst maken. Sterker nog, sommige verliezen geld.

Het Bitcoin Compass platform werkt niet op een magische manier maar, nadat 70% van mijn investeringen winst opleverde, was mijn netto resultaat €7.300,59. Het kostte mij minder dan 30 minuten per week zonder enige technologische achtergrond of ervaring met investeringen. Hierna heb ik de verdiensten van mijn bank gehaald en heb ze gebruikt om een reis te maken naar het buitenland. Toen ik terugkwam van mijn vakantie heb ik het geld dat ik over had gebruikt om te investeren! Ik kon zelfs mijn baan beëindigen.

Op dit moment is er voor onze lezers de mogelijkheid tot het platform toe te treden met een eerste investering van slechts €250. Je kan je eigen investering weer opnemen op elk door jou gewenst moment. Aangezien het platform in populariteit toeneemt kan het initiële investeringsbedrag snel omhoog aan!

Het is cruciaal dat je je onmiddellijk inschrijft aangezien we niet weten hoeveel plekken er nog over zijn.

Je kan de eerste inleg met een creditcard voldoen of via een bank overmaken. Er zijn drie stappen om aan de slag te gaan:
1. Open een gratis account
2. Leg tenminste €250 in
3. Gebruik het Bitcoin Revolution om winst te genereren

NB: Je kan op elk door jou gewenst moment je winsten of je initiële investering opeisen door te klikken op de knop “Withdraw Funds” op het platform.

Stap 1: Voer uw gegevens in om een gratis account te registreren

Stap 2: Wow, dit is mijn tweede dag en ik heb €4.340 op mijn account. Dit is fantastisch!

Stap 3: Trek uw voordelen terug (of laat ze investeren om meer voordelen te genereren!)

Toen ik het geld op mijn account had gestort, ben ik naar het gedeelte “automatisch handelen” van de software gegaan en het bedrag om mee te handelen op de aanbevolen € 50 ingesteld. De software begon in hoog tempo transacties uit te voeren en in het begin was ik nogal zenuwachtig, maar ik besloot om het systeem zijn werk te laten doen.

“Iedereen wil rijk worden, maar niemand weet hoe je dit kunt bereiken. Nou, dit is de kans van je leven om een fortuin te verdienen en het leven te leiden waar je altijd van hebt gedroomd. Deze kans zal NIET voor altijd beschikbaar blijven, dus zorg ervoor dat je deze kans niet misloopt.” – Henry van Loon

Bijwerken

We hebben zojuist het bericht gekregen dat er vanaf vandaag bijna geen plekken meer voor Nederlanders beschikbaar zijn. Bitcoin Revolution kan in totaal slechts een beperkt aantal gebruikers accepteren om ervoor te zorgen dat elke gebruiker veel winst kan maken. Op dit moment zijn er nog (37) plaatsen beschikbaar, dus wees snel en meld je nu aan om je plek te bemachtigen.

Meld je nu aan om je plek te bemachtigen.! Bitcoin Revolution

Tags: No tags

Comments are closed.