Driekie De Wet Bitcoin resensie 2020 – bedrogspul of legit?

Is jy ‘n Suid-Afrikaner? Wil jy gereeld meer geld verdien? Ongeag jou geslag, opvoedingsvlak of ervaring? Dan moet jy die ongelooflike storie lees wat Driekie De Wet vandag vir ons vertel het.

Daar was ‘n ontploffing in die getal Suid-Afrikaners wat hierdie jaar R1 miljoen besit het. Navorsing toon dat 39% van hierdie mense hul geld gemaak het deur van die ondergrondse bankwese gebruik te maak.

Een van hierdie nuwe miljoenêrs is Driekie De Wet. Gedurende ons radio-gesprek, het sy erken dat sy R630 miljoen hierdie jaar verdien het en dit is wat sy gesȇ het:

“As ‘n vryskutwerker het ek gesukkel om al my kostes te dek. Ek wou iets anders doen. Iets spesiaal.

Vandag wil ek ander mense help deur vir hulle te wys PRESIES hoe ek miljoene in Euros gemaak het die afgelope paar maande deur tuiswerk te doen. Na maande van verstrikking in een foefie na die ander, het ek geluister na ‘n Suid-Afrikaanse amptenaar wat oor “die ondergrondse bankwese” op die televisie gepraat het. Dit het my nuuskierig gemaak, dus het ek verdere inligting daaroor gesoek.

Ek het uitgevind dat hulle onlangs hul deure in Suid-Afrika oopgemaak het en ek het besef dat ek ‘n manier gevind het om tussen R60 144 to R80 190 per maand aanlyn te verdien. Dit is nie ‘n-kits-rykwordfoefie nie, maar enige iemand met R3 609 kan dit binne ‘n paar uur verdubbel of verdrievoud. Al wat jy nodig het, is ‘n rekenaar en ‘n paar klikke.

Ek sal net nou verduidelik hoe die stelsel werk. Laat ek eers vir julle vertel hoe fantasties dit is. Jannie, ek gaan nou vir jou R3 609 gee om te deponeer sodat jy dit nou dadelik self kan probeer. “

Toe het sy ‘n tjek virR3 609 aan ons verslaggewer uitgeskryf sodat hy self kon probeer om die stelsel te gebruik. Na ‘n paar minute en ‘n paar klikke op sy foon, het Jannie se mond oopgehang soos hy werklike wins begin maak het. Hy het net meer as R5 386 wins gemaak – gedurende die radio-gesprek!

Dit is die belangrike aspek: Jannie het nie die geld in ‘n hoȅ risiko Kripto-wisselkoers of oorsese bank belê nie. Hy het nie aandele of enige iets anders gekoop wat tradisionele banke in die verlede aan ons verkoop het nie. Wat hy inderdaad met Driekie se $ gedoen het, was iets wat hy nog nooit in sy 10 jaar van verslaggewing in die finansiȇle sektor gesien het nie.

Driekie het voortgegaan,

“Dit is iets wat ‘n Kripto-wisselkoers genoem word. Ek weet wat jy nou dink, Jannie. Jy dink waarskynlik dat dit ‘n slenter is, of dat dit nie sin maak nie. Miskien het jy iets op die nuus oor Bitcoin of Ethereum gesien en dalk het jy self daarin belê. Miskien het jy gedink dit is ‘n slenter of het dit nie behoorlik verstaan nie, want jy het geld verloor.

Wel, wat ek doen om syfers met 5 nulle te verdien, is heeltemal anders. Ek gebruik ‘n alternatiewe bankgerief om wins te maak uit die Bitcoin-ontploffing, sonder enige belegging of tegniese ervaring. En die beste van alles is dat enige iemand presies dieselfde kan doen.

Jy het nou net self gesien hoe vinnig dit werk.”

Voordat Jannie ‘n woord kon sȇ, het Driekie voortgegaan…

“Kyk, ek is mal daaroor om tyd saam met my man en kindrs te spandeer. Ek wil nie voor ‘n rekenaar sit en kripto-wisselkoerse die hele dag lank sit en verhandel nie. Dit is hoekom ek hierdie alternatiewe bankstelsel gebruik om dit outomaties vir my te doen.

Daar is bewyse dat hierdie nuwe soort bank meer miljoenêrs kan skep as wat Google geskep het op die dag wat dit in die openbare domain vrygestel is. Dink ‘n bietjie hieroor na: Lank terug, in 2013, het minder as ‘n 100 000 mense een van hierdie rekeninge besit. Vandag gebruik meer as 30 miljoen mense hierdie alternatiewe bankstelsel.

Bitcoin-ontploffing

Grafiek wat toon hoe Bitcoin gegroei het

Die ding is, die meeste mense dink dat die Bitcoin-ontploffing ‘n ding van die verlede is. Maar die feit is: dit het nou net eers begin.

“Ek gaan nie nonsens vertel aan jou of jou luisteraars nie. Nie elke transaksie is suksesvol nie. Die outomatiese sagteware gebruik gevorderde masjienleer en data-modellering om transaksies te beklink. Om eerlik te wees: ek weet skaars wat dit alles beteken, maar dit werk goed.

Maar die stelsel maak egter soms foute. Niks sal ooit 100% van die tyd reg werk nie. Maar selfs met die foute is ek 80-89% winsgewend. Dit beteken dat vir elke 1 mislukte transaksie daar 9 suksesvolles is.

Die stelsel werk honderde keer per uur, 24 uur van die dag, 7 dae paar week, so dink ‘n bietjie hoeveel dit vermenigvuldig. Op ‘n gemiddelde dag maak ek tussen R501191 en R80190 wins. Ongelooglik, né? Wat ek doen, is ek neem helfte van die geld uit en sit dit in ‘n trust vir my kinders of ek koop eiendom of reis, ens. Die ander helfte herinvesteer ek. Dis hoe ek meer en meer geld kan verdien.

Verlede maand het ek R5953.55 verdien, net deur die sagteware te los om sy ding te doen. Ek weet dit klink alles te goed om waar te wees en om eerlik te wees sou ek self dit ook nie ‘n jaar gelede geglo het nie. Maar hoe anders dink jy het ek genoeg geld bymekaar gemaak om my volgende villa te koop?”

Net toe Jannie reg was om Driekie vir haar tyd te bedank, toe laat sy nog ‘n bom val:

“Om dankie te sȇ dat jy my genooi het om op jou program te kom praat, gaan ek vir jou luisteraars ‘n paar goue wenke gee hoe om goeie geld uit hierdie stelsel te maak:

1 Die minimum bedrag om geld uit hierdie stelsel te maak is R3 609. Maar ek beveel egter aan dat jy ‘n klein bietjie meer belê – R2757 toi R3007 – en dit is hoekom ek so sê: Die algoritme gee ‘n voordeel aan gebruikers wat meer belê, dus sal jy sien dat jy meer winsgewende transaksies het as die gemiddelde persoon as jou deposito bedrag hoȅr is. Ek vind dat ek 20-25% meer wins maak deur net ‘n klein bietjie groter bedrag aan die begin te deponeer.

2 Dryf handel in al die beskikbare kripto-wisselkoerse, nie net in Bitcoin nie. Meeste mense gebruik net Bitcoin, want dit is die enigste kripto-wisselkoers waarvan hulle gehoor het. Maar daar is ‘n hele ander spul, soos Etherym, Monero, Litecoin, ensovoorts. Om in hierdie ander digitale wisselkoerse handel te dryf, kan meer winsgewend wees, want die meeste mense dink nie eers daaroor nie. Ek maak inderdaad die helfte van my daaglikse wins uit hierdie kleiner wisselkoerse.

3 Die heel belangrikste punt is dit: Herbelê jou inkomste daagliks! As jy eers sien hoe die stelsel voor jou eie oȅ werk, sal jy verwonderd wees en aldie geld wil gebruik om inkopies te doen. Dit is goed en wel, maak seker dat jy ‘n deel van jou daaglikse wins herbelê, sodat jy selfs meer op die langer termyn kan verdien. ‘n Goeie basiese reȅe is om een helfte van jou daaglikse wins te onttrek en die ander helfte te herbelȇ – dit is hoe ek dit reggekry het om R wins te maak in ‘n relatiewe kort tydperk van 8 dae.”

Werk hierdie stelsel vir ander mense?

Nadat Driekie weg is, was Jannie en sy personneel verstom oor wat hulle gesien het. Jannie het lewendig gedurende die program $ wins gemaak uit hierdie stelsel, waarvan hy tot dusver nog nooit gehoor het nie.

Jannie het sy luisteraars gevra of enige iemand ervaring het van die ondergrondse bankwese en om in te bel na die program. Binne 30 sekondes het sy foonlyn koorsagtig begin lui.

• Die eerste oproep was van ‘n man genaamd Danie Hougard van Durban.

“My naam is Danie Hougard en ek gebruik alternatiewe bankgeriewe al vi r’n geruime tyd. ‘n Paar maande gelede was ek in sak en as toe my meisie my gelos het vir ‘n ryker man. Ek wou haar blameer dat sy net agter geld aan was, maar diep in my binneste het ek geweet dat dit my eie skuld was, want ek kon nie goed genoeg finansieel vir haar voorsien nie.

Ek het alles probeer om meer geld te maak, maar kon nie daarin slaag nie. Ek het selfs vir ‘n paar aanlynslenters geval en het nog meer geld verloor. Dit was totdat ek alternatiewe bankgeriewe probeer het. Ek het die minimum bedrag van R3 609 gedeponeer. Ek het gedink dit is omtrent wat ek op koffie en kitskos elke maand spandeer, dus, selfs as ek dit alles verloor was dit nie ernstig nie.

Ek was verbaas toe ek ‘n paar minute later ‘n telefoonoproep van my persoonlike belegger van die ondergrondse bank ontvang het en hy my verseker het dat hy alles in sy vermoȅ sal doen om my te help om geld te maak. Dit was ‘n ander vlak van klantediens wat ek nooit verwag het nie. Dis geen wonder dat die wêreld se top mijardȇrs in hierdie nuwe tegnologie belê nie.”

Nadat my deposito geverifieer is, het die sagteware begin om my geld te verhandel. My heel eerste transaksie was ‘n R120 verlies en ek het gevoel hoe my keȅl toetrek. Ek het gedink dat ek al weer vir ‘n slenter geval het. Ek was amper reg om al my geld te onttrek, toe ek die volgende transaksie sien: ‘n R391 wins. Toe ‘n R511. Toe ‘n 401 wins. En dit was in net minder as 5 minute.

Ek het die sagteware gelos om te loop en ek kon nie my oȅ glo nie. My wins het soos pannekoeke opgestapel. Elke keer wat ek weer op my skerm ingeskakel het, was my wins hoȅr en hoȅr. Ek het nog nooit enige dwelms soos kokaȉne gebruik nie, maar ek dink dis hoe dit moet voel. Ek weet hoekom Driekie altyd voel asof sy hoog vlieg. Dit is ongelooflik om te sien hoe geld so vinnig invloei. Teen die einde van die dag het ek R75558 gemaak – nie sleg van ‘n beginbelegging van 3 609 nie.

Die volgende dag was Maandag en ek was terug by die werk. Ek kon nie konsentreer op my werk nie an al waaraan ek kon dink was hoeveel wins die sagteware besig was om vir my te maak. Die oomblik wat ek tuis gekom het, het ek my skootrekenaar aangeskakel en gesien dat my rekening se balans R14 920 was. Dis meer as wat ek verdien in’n volle twee WEKE voor my kantoorlessenaar.

Ek het die strategie gevolg om iets bevredigends vir myself te koop en die ander helfte te herbelê. Ek het vir myself ‘n splinternuwe paar Gucci hardloopskoene gekoop. Teen die einde van die week het ek ‘n bedrag met 5 nulle in wins gemaak, wat ek gebruik het om te betaal vir ‘n reis na Londen en ek het teruggekom met ‘n nuwe, beter meisie.

Kom ons stap aan na vandag. Ek het R40 miljoen gemaak want ek het AL my wins herbelê, nie net helfte nie. Ek verdien steeds R30071 tot 90214 per dag op autopilot. Dit is meer as genoeg vir my om my werk op te gee, my droomhuis en -motor te koop en te begin reis en die lewe te geniet!

“My eks-meisie het my gelos want ek was te “arm”. Nou is ek ‘n miljoenêr en het ek selfs ‘n beter meisie”

Werk die ondergrondse bankwese werklik? Ons het die stelsel getoets.

Selfs met Jannie wat soveel wins gedurende die program gemaak het en Danie wat ingebel het en sy storie vertel het van hoe hy sy fortuin gemaak het, was ons steeds skepties. Ons kon nie toelaat dat ons luisteraars en volgelinge ‘n ding probeer nie of selfs erger, dat hulle geld verloor nie.

Dus het ons ons span gevra om diepgaande navorsing te doen om vas te stel of die ondergrondse bankwese wettig is en of dit werklik moontlik is om geld daaruit te maak.

Hier is wat ons uitgevind het:

In die eerste plek is die ondergrondse bankwese ‘n wettige finansiȅle verhandelingsdiens wat net R3 609 vereis om te begin. Dit word deur die International Regulations Committee (FRC) gereguleer en word deur mijardêrbeleggers ondersteun.

In 2019 het nagenoeg 2 345 Suid-Afrikaners ingeskryf op die aanlynbankplatform en hulle het elk nagenoeg R9366 in wins gemaak. Verlede week was daar ‘n groot toename in registrasies nadat Driekie dit op nasionale televisie bekendgestel het en die maatskappy beplan om gebruikers binnekort te beperk, sodat die gemiddelde wins per gebruiker nie afneem nie.

Alles het wettig gelyk, dus het ons span ingeteken op ‘n gratis rekening en ‘n aanvanklike deposito sodat ons weer eens vir onsself kon sien of dit werk.

Ons 7 dae resultate met die gebruik van die ondergrondse bankdienste

Alles het wettig gelyk, dus het ‘n paar van ons personneellede ekstra kontant saamgesit en ‘n rekening oopgemaak om te kyk of ons dieselfde resultate weer kan kry. ‘n Paar minute nadat ons die geld gedeponeer het, het ‘n persoonlike belegger ons gebel, ons bedank vir ons deposito en ons verseker dat hy sal probeer om soveel wins vir ons te verdien as wat hy moontlik kan. Toe het die wedren begin.

Gedurende die program waar Driekie met Jannie in gesprek getree het, het Jannie R5386 wins binne 11 minute gemaak. Met ons toets het dit ‘n bietjie langer gevat. Die platform het 13 uur gevat om $R2732 wins te maak (miskien omdat daar nou meer gebruikers was) maar dit het ons steeds vreeslik beȉndruk!

Ons het nog nooit Bitcoingekoop of handelgedryf nie, maar dit was steeds vir ons moontlik om ‘n wins uit die ondergrondse bankwese te maak. Ons het omtrent 5 minute per dag spandeer om die rekening na te gaan en na 5 dae het die platform ‘n reusagtige bedrag van R6467 opgelewer.

Dis ‘n reusagtige verhoging van 252% op ons oorspronklike deposito. Ons het almal werklik begin glo in hierdie platform. Na 7 dae het ons oorspronklike belegging gestaan op R23364. Teen hierdie tyd was ons koppe vol idees van hoe ons die maatskappy met hierdie geld kon help.

Ons het besluit om die rekening vir nog 15 dae in totaal aktief te hou want ons wou sien hoe hoog die bedrag kon klim. Uiteindelik het ons rekening ‘n balans van R65055, maar ook ‘n negatiewe bedrag van R696 getoon. Ons het na verskeie verhandelingsinskrywings gekyk en het vasgestel dat nie alle transaksies winsgewend is nie; met party verloor ‘n mens inderdaad geld.

Die platform is nie ‘n towerwêreld nie, maar nadat 70% van my verhandelings positief was, was die netto resultaat van ons oorspronklike bedrag van R3 609, R63156. Dit het ons minder as 30 minute geneem om te hanteer en het absoluut geen tegniese of vorige beleggingskennis vereis nie. Soos jy kan sien van die skermskoot onder aan die bladsy, het ons besluit om die onttrekkingsfunksie te gebruik om R63156 te onttrek en dit aan liefdadigheid te skenk.

Let wel: Dit het 48 uur geneem vir die gedeponeerde bedrag om beskikbaar te wees vir ontrekking uit ons rekening.

Probeer gerus self om alternatiewe bankgeriewe te gebruik

Sedert Driekie die ondergrondse bankgeriewe op ons radio-program bekendgestel het, het honderde mense in Suid-Afrika op die platform ingeteken en is dit amptelik gesluit vir die publiek.

Nuwe gebruikers wat deur middel van ons webwerf wil toegang verkry, kan steeds GRATIS inteken. Op die koop toe sal jy ook toegang verkry tot ‘n persoonlike belegger wat jou hand sal vashou en sal verseker dat jy wins maak wat jou wildste drome oorskry. Maak gou, want die ondergrondse bankwese gaan binnekort hul deure sluit en hierdie geleentheid gaan nie vir ewig beskikbaar wees nie.

Almal wil ryk wees, maar niemand weet hoe om dit te doen nie. Wel, die ondergrondse bankwese is die geleentheid van jou lewe wat jou in staat sal stel om ‘n fortuin te bou, sodat jy die lewe kan leef wat jy regtig begeer. Dit sal NIE altyd beskikbaar wees NIE, so moenie hierdie geleentheid misloop nie.

As gevolg van ‘n geweldige hoȅ aanvraag, is daar net 100 plekke beskikbaar. Aansoekers sal op ‘n “Eerste daar, eerste bedien-basis “ hanteer word.

DRIEKIE SE INSTRUKSIES OM TE BEGIN

STAP 1 Jy moet eers vasstel of dit nog moontlik is om ‘n rekening te open. Die bladsy sal oopmaak in dieselfde venster. Dis wat jy sal sien:

STAP 2 Nadat jy die registrasie voltooi het, sal jy deur ‘n professionele adviseur gebel word om jou rekening te verifieer. Saam sal julle besluit of dit die regte rekening vir jou is. Voordat jy enige geld deponeer, sal al jou vrae in ‘n duidelike, nie-tegniese manier beantwoord word.

STAP 3 Wanneer jy eers geregistreer is, kan jy klik op die “Maak Deposito”-knoppie om R3 609 of meer in jou rekening te deponeer. Die bedrag geld wat jy deponeer, sal die bedrag geld wees waarmee jy handel gaan dryf. Die platform is totaal gratis en jy kan ter eniger tyd jou geld onttrek!

KLIK HIER OM TE SIEN OF JY NOG KAN REGISTREER

As long as the registration form still shows on the next page, you still have a shot.

Vul al jou besonderhede met die regte inligting in om teleurstelling te voorkom.

Toe ons vir Driekie gevra het of sy haar E-beursie vir ons sal wys, het sy dit gretig gedoen.

Vir die van julle wat nog twyfel (ek het ook,) hier is die foto van haar E-beursie.

KLIK HIER OM TE SIEN OF JY NOG KAN REGISTREER

Tags: No tags

Comments are closed.